Over Broeders Brillen

Maak kennis met onze deskundige en ervaren opticiens: Larry Scott, Harry Broeders en Anne ter Horst. Drie vakbekwame oogspecialisten met een gedegen opleiding en samen meer dan 78 jaar ervaring in de optiek.

Larry-scott

Larry Scott

Eigenaar en gediplomeerd opticien

“Een bril die past bij uw gezicht en kledingstijl. Maar ook bij uw persoonlijkheid. Met minder nemen wij geen genoegen. Daarom bezoeken we elk jaar onder meer de internationale optiekbeurs in Milaan en stellen we ons assortiment zorgvuldig samen volgens de laatste trends. En naast ons aanbod exclusieve en gewone brillen en monturen onderscheiden wij ons bij Broeders Brillen door ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring. Wij zorgen persoonlijk dat u tevreden naar huis gaat met uw nieuwe bril of contactlenzen.”

Harry-Broeders

Harry Broeders

Contactlensspecialist

“Moderne tijden vragen om een moderne aanpak. Bij Broeders Brillen hebben we de vakkennis, de ervaring én de nieuwste tools om u aan de perfecte bril of contactlenzen te helpen. Bijvoorbeeld onze innovatieve aanmeetzuil voor de nauwkeurigste oogmetingen. En de nieuwste technieken om brillenglazen te veredelen en ontspiegelen. Combineer dat met onze hoogwaardige materialen, onze liefde voor het opticiensvak en onze toewijding, en u begrijpt wel waarom u bij ons altijd slaagt.”

Anne2

Anne ter Horst

Gediplomeerd opticien en glazenslijper

“Door ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring kunnen wij de beste kijkoplossing van A tot Z voor u verzorgen. En nog snel ook! Zo kan uw bril vaak al dezelfde dag klaar zijn omdat wij een grote voorraad glazen hebben én alle brillenglazen zelf slijpen. Verder staan goede service en nazorg bij ons hoog in het vaandel, dus u kunt altijd bij ons terecht voor een gratis indicatiemeting, een gratis servicebeurt of een second opinion. En natuurlijk voor een lekkere kop koffie.”

Marylin_overONs

Marilyn van Aurich

Opticien in opleiding

‘Wat ons onderscheidt is onze uitgebreide collectie monturen die je niet zo snel terug vindt in andere winkels. Wat ik belangrijk vind is de persoonlijke band die gecreëerd wordt door klanten van begin tot eind te helpen. Dit begint bij de het uitzoeken van een montuur , wat doorloopt naar glasadvies, het maken van uw bril en het eindresultaat afleveren. Wij staan graag voor u klaar voor iedere stap in dit proces. Ook voor een kopje koffie en een praatje bent u altijd welkom!”

Vakmanschap geeft zekerheid

Bij Broeders Brillen bieden we u graag zekerheid door u vakkundig te helpen. Met goed opgeleid en ervaren personeel, het allerbeste persoonlijke advies, het meest uitgebreide oogonderzoek, de ruimste keuze uit topmerken in elke prijsklasse én een uitgebreide huiscollectie.

Goede service, ook na aankoop

Ook na aankoop willen we u bij Broeders Brillen graag de beste service bieden. Daarom declareren we uw brillenvergoeding rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Dus geen gedoe meer met voorschieten, factuur afdrukken en daarna indienen bij uw zorgverzekering.

En uiteraard willen we graag dat u tevreden bent tijdens het dagelijks gebruik van uw bril of lenzen. Dus ook voor een ultrasone reiniging, een gratis servicebeurt of een periodieke oogcontrole kunt u altijd bij ons binnenlopen.

Laat ons u terugbellen

Meer weten over onze brillen of lenzen? Persoonlijk advies over wat het beste bij u past? Onze ervaren opticiens in Rotterdam nemen graag contact met u op.