Optometrist Rotterdam

Ziet u de laatste tijd minder goed voor uw gevoel? Heeft u vaak hoofdpijn of een zwaar gevoel achter uw ogen? Zijn uw ogen rood of geïrriteerd? Maak een afspraak voor een vakkundig oogonderzoek in Rotterdam bij de gediplomeerde opticiens of optometrist (MBO) van Broeders Brillen. Wij nemen graag alle tijd om de conditie van uw ogen te onderzoeken en de beste advies voor uw oogklachten te bepalen.

Hoe werkt een oogonderzoek?

De juiste oogzorg begint bij een compleet en deskundig oogonderzoek. Bij Broeders Brillen onderzoeken wij uw ogen zorgvuldig met behulp van de modernste apparatuur. Terwijl u geniet van een kop koffie brengen we in ongeveer 30 a 45 minuten de conditie van uw ogen volledig en nauwkeurig in kaart. Hierbij kijken we onder meer naar uw:

 

  • gezichtsscherpte
  • gezichtsveld
  • oogdruk
  • oogbewegingen
  • eventuele netvliesafwijkingen.

 

Op basis van het resultaat van het oogonderzoek bepalen we vervolgens wat het juiste advies is voor uw oogklachten. Indien nodig voeren we nog enkele aanvullende onderzoeken uit of verwijzen wij u door naar een oogarts.

Waarom Broeders Brillen?

De meest complete oogzorg

Van de juiste bril of contactlenzen tot doeltreffende behandeling van uw oogklachten.

Deskundig oogonderzoek

Innovatieve apparatuur voor professioneel oogonderzoek en behandeling.

Vroegtijdig opsporen oogafwijkingen

Voorkomen van onherstelbare schade aan uw ogen.

Goede samenwerking met oogartsen

Doorverwijzing naar de huisarts of oogarts bij vermoeden van onderliggende aandoeningen.

Ook uw ogen laten onderzoeken door onze opticiens of optometrist?

Plan direct een afspraak van 30 a 45 minuten in onze online agenda voor uw oogonderzoek in Rotterdam. Selecteer de gewenste dienst, kies de datum en tijd, vul uw gegevens in en klik op ‘Volgende’. Zo geregeld.

Laden...

Liever persoonlijk een afspraak maken? Bel ons dan op 010-4189952 of loop gewoon binnen bij onze winkel.

Laat ons u terugbellen

Wilt u meer weten over de oogmeting van Broeders Brillen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.