Oogmeting Rotterdam

Knijpt u met uw ogen bij het lezen? Ziet u de laatste tijd minder scherp? Misschien bent u toe aan een (andere) bril of nieuwe lenzen. Maak een afspraak voor een vakkundige oogmeting in Rotterdam bij één van de gediplomeerde opticiens van Broeders Brillen. Wij nemen graag alle tijd om de juiste kijkoplossing te bepalen en de beste glazen, monturen of lenzen te kiezen.

Hoe werkt de gratis oogmeting?

De aanschaf van de juiste bril of contactlenzen begint bij een deskundige oogmeting. Bij Broeders Brillen nemen we alle tijd om uw ogen zorgvuldig te meten. Daarvoor gebruiken we de modernste apparatuur. Terwijl u geniet van een kop koffie brengen we in ongeveer 45 minuten de conditie van uw ogen volledig en nauwkeurig in kaart: netvliesafwijkingen, staarvorming, de breedte van uw gezichtsveld en de oppervlakte van uw hoornvlies. Op basis van het resultaat van de oogmeting stellen we vervolgens met u een bril of lenzen naar wens samen. Daarnaast werken wij samen met diverse oogartsen.

Waarom de oogmeting Broeders Brillen?

Complete en deskundige oogtest

Innovatieve apparatuur voor de nauwkeurigste oogzorg: oogmeting, oogdrukmeting, netvliesfoto, gezichtsveldonderzoek en computermeting.

Kwaliteitsbrillen en -lenzen voor iedereen

Grootste huiscollectie en aanbod merkmonturen in de regio.

Uw glazen snel klaar in onze eigen slijperij

De hoogste kwaliteit glazen, in eigen huis geslepen. Zo staan wij garant voor het mooiste eindproduct.

Ook na aankoop goede service

Vergoeding en onderhoud van uw bril goed geregeld, o.a. met gratis servicebeurt.