Brillenglazen Rotterdam

De kijkbeleving van uw bril wordt met name bepaald door welke glazen u kiest. Broeders Brillen heeft de grootste selectie brillenglazen van Rotterdam. Doorzichtig, gekleurd en meekleurend. Gepolariseerd of ontspiegeld. Met of zonder blauwfilter. Met een uitgebreide oogmeting en vakkundig advies selecteren wij de juiste brillenglazen voor u. Wij zijn gespecialiseerd in Essilor-glazen maar werken ook samen met andere hoogwaardige merken als Rodenstock, Shamir, ZEISS en Essilor. Daardoor kunnen wij u altijd het juiste glasadvies geven.

Enkelvoudige glazen

Moeite met verkeersborden lezen? Of de kleine letters in uw boek? Dan kan een bril met enkelvoudige brillenglazen de oplossing zijn. Dit kan een bril voor veraf of dichtbij zijn. Kies uit topmerken als Varilux en ZEISS en wij stellen uw bril geheel naar wens voor u samen.

Lezen

De elasticiteit van uw ooglens neemt af na uw veertigste. Daardoor kunnen uw ogen steeds moeilijker scherpstellen en krijgt u wellicht moeite met lezen (presbyopie). Toe aan een leesbril? Kom langs voor een oogmeting en wij geven u graag advies op maat over de juiste brillenglazen.

Multifocale glazen

Wilt u graag één bril waarmee u zowel veraf als dichtbij alles duidelijk ziet? Met multifocale brillenglazen, bijvoorbeeld van Varilux, ziet u op elke afstand weer scherp zonder van bril te wisselen. Wij adviseren u graag over de juiste multifocale glazen. Maak direct een afspraak.

Ver kijken

Ziet u minder scherp in de verte? Of in het donker? Heeft u vaak branderige, vermoeide ogen of hoofdpijn? Dan kan een bril voor veraf nodig zijn. Maak online een afspraak voor een uitgebreide oogmeting en een persoonlijk advies. Wij helpen u graag de juiste brillenglazen selecteren.

Zonneglazen

Hebt u een goede zonnebril nodig voor het sporten of autorijden? Wij hebben een grote voorraad zonneglazen in alle kleuren en maten. Ontspiegeld, gepolariseerd of met UV-filter. Wij slijpen onze glazen zelf op sterkte dus vaak kunt u uw bril nog dezelfde dag meenemen.

Beeldscherm glazen

Na het werk vermoeide of branderige ogen? Of last van uw nek en schouders? Een bril met beeldschermglazen kan u wellicht helpen. Deze brillenglazen hebben een speciaal filter tegen blauw kunstlicht en worden volledig afgestemd op uw werksituatie. Wij adviseren u graag.

Uw glazen snel klaar in onze slijperij

Bij Broeders Brillen hebben wij een grote voorraad (zonne)glazen en een eigen slijpatelier met geavanceerde slijpinstrumenten. Daardoor hoeft u nooit lang te wachten op uw bril. Koopt u een nieuwe bril, dan maken wij de glazen zelf op maat en slijpen ze secuur op de juiste sterkte.

Waarom u bij ons moet zijn

Bij Broeders Brillen vinden we vakmanschap vanzelfsprekend. Wij zijn gespecialiseerd in Varilux-glazen van Essilor. Verder hebben we het grootste aanbod brillenglazen in de regio –topmerken als ZEISS, Shamir en Rodenstock. Toegewijde en gediplomeerde opticiens. En een eigen slijpatelier waar uw brillenglazen secuur worden ingeslepen. Bovendien stelt Broeders Brillen hoge kwaliteitseisen aan de sterkte, coating en pasvorm van uw bril. Voor aflevering wordt daarom nog eens extra gecontroleerd of uw bril aan alle eisen voldoet. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies en een kop koffie!

Uw brillenglazen in Rotterdam kopen? Bij Broeders Brillen natuurlijk!